Segueix-nos a les xarxes socials:

El CF Igualada remunta i assoleix un triomf que pot valer la permanència

L’equip va superar el gol inicial del Balears i ara li cal esperar que acabin els altres grups per certificar si continuarà a Primera estatal

El CF Igualada remunta i assoleix un triomf que pot valer la permanència

Encara no es pot cantar victòria perquè la permanència dependrà de la resolució d’altres grups de la Primera Divisió estatal femenina que trigaran tres setmanes més a acabar, però el CF Igualada va assolir ahir un magnífic triomf que li fa mantenir esperances de continuar a la categoria. En un matx que van començar amb mal peu, davant d’un dels millors equips del grup, les blaves van exhibir orgull i compromís i van golejar amb un hat-trick de Marina Salanova.

La importància dels punts en joc van tenallar les cames de les locals i Orozco, en el 6, va avançar les balears. El gol hauria pogut tenir un efecte nociu en les aspiracions de l’Igualada, però Salanova va empatar aviat (minut 11) després d’una bona jugada d’Ari per la banda. En el 20, Bernadí va recollir una pilota penjada a l’àrea i va capgirar el marcador.

En el segon temps, les visitants van avançar la pressió, però les igualadines estaven concentrades i un gran xut de Salanova al 57 va ser el 3-1, que asserenava els ànims. El Balears va enviar una pilota al pal, però el gol va ser anoienc, amb el tercer de Salanova.

Prem per veure més contingut per a tu