Segueix-nos a les xarxes socials:

El CE Manresa puja al primer equip Biel Rodríguez, Artigas i Mellado

El CE Manresa puja al primer equip Biel Rodríguez, Artigas i Mellado

Tres jugadors del juvenil B del Centre d’Esports Manresa, que aquesta temporada ha assolit l’ascens a la Lliga Nacional Juvenil, s’incorporaran al primer equip la propera temporada. Són els mitjapuntes Biel Rodríguez i Iván Mellado i del davanter Ramon Artigas.

Biel Rodríguez Arnaus, a qui els aficionats no haurien de confondre amb el surienc Biel Rodríguez Pérez, exjugador del club blanc-i-vermell que acaba de fitxar per la UE Sant Julià de Lòria, s’ha entrenat tot l’ exercici passat amb el primer equip i ha estat decisiu en l’ascens del juvenil B en materialitzar 14 gols en 15 partits. El treballador mitjapunta Iván Mellado i el davanter Ramon Artigas, especialista en el joc aeri, han contribuït amb quatre gols cadascun al retorn de la formació juvenil a la Lliga Nacional.

Rafel Pérez fitxa pel CF Igualada

Finalment, el mitjapunta cardoní del CF Solsona Rafel Pérez, de 22 anys, ha acceptat la proposta del CF Igualada i jugarà a l’equip de Carlos López la propera temporada. Els blaus van tancar ahir la renovació de Goran, i el CF Solsona, la dels porters Agustí Mora i Daniel Soria.

Prem per veure més contingut per a tu