Segueix-nos a les xarxes socials:

El Barça es deixa prendre dos punts més (2-2)

L’Osasuna va empatar a darrera hora un duel on els de Xavi es van avançar en dues ocasions

El Barça es deixa prendre dos punts més (2-2)Villar Lopez

Incapaç de governar el partit, agafar la pilota i controlar la situació buscant la porteria contrària, el Barça s'ha tornat a deixar dos punts valuosos en la carrera de fons que és la cerca d’una plaça per a la propera edició de la Lliga de Campions. Els de Xavi s'han avançat en dues ocasions al Sadar, però el coratge de l’Osasuna ha sigut suficient per empatar en el minut 86 un duel en què la millor notícia van ser les actuacions de Gavi i Abde i el gol de Nico. En canvi, el moment de joc de Frenkie De Jong, la insuportable lleugeresa de Dembelé i, fins i tot, el mal estat de Ter Stegen són contrapesos negatius que enterboleixen el futur de l’equip, per no parlar de la insubstancialitat de Coutinho o la fragilitat d’Umtiti.

Xavi va sortir amb tres centrals (Piqué, Araújo i Umtiti) i Abde i Dembelé a les bandes per percudir la defensa navarresa. En el lloc del lesionat Memphis, ha ocupat el 9 Luuk De Jong. Però el gol inicial ha sigut de Nico, que ha rebut un servei extraordinari de Gavi -ahir, novament, talentós, rebel i lluitador- i, sol davant Sergio, ha posat el Barça per davant.

L’alegria, però, ha caducat molt aviat. Dos minuts després, Moncayola ha executat una falta des de la dreta i David García, sol, ha rematat de cap i ha batut un Ter Stegen que darrerament ja no només es mostra incapaç de controlar el joc aeri creuat a la seva àrea, com de costum, sinó que tampoc salva l’equip com en anteriors temporades. Busquets i Piqué, discutint mentre miraven el videomarcador, van escenificar el desconcert blaugrana.

El joc descarat d’Abde ha portat de corcoll la banda dreta de la defensa local. El jove extrem ha fet del regat una arma per desbordar i a l’inici del segon temps ha trobat la recompensa al seu treball en el gol que situava novament els catalans per davant. En una de les escasses intervencions de mèrit, Dembelé ha centrat, Vidal ha refusat malament i Abde, sol, ha afusellat Sergio, culminant una jugada polèmica perquè ha començat amb una mà involuntària de Busquets dins la seva àrea.

Arrasate ha fet entrar Budimir i el Chimy Ávila per intentar l’empat i aquest darrer ha firmat el 2-2 amb un xut ras des de la frontal que ha tocat lleugerament Umtiti. Igual que a Vigo, on el Celta ha remuntat tres gols, al Barça se li ha escapat el triomf a darrera hora.

Prem per veure més contingut per a tu