Segueix-nos a les xarxes socials:

Muñoz queda cinquè i Picas venç en mixtos a la Titan

El ciclista santfruitosenc del conjunt Edibikes finalitza la prova africana en la segona posició en M40 i la manresana, en el mateix lloc amb Eduard Barceló

El corredor santfruitosenc del conjunt EdiBikes Guillem Muñoz va finalitzar ahir en cinquena posició total, segona de la seva categoria, l’edició d’enguany de la Titan Desert, una prova en què es va imposar a última hora el suís Koony Looser en la categoria masculina i la vigatana Anna Ramírez, en la femenina. En la mateixa prova, la manresana Núria Picas va ser segona en l’especialitat de dobles mixtos amb Eduard Barceló.

Muñoz va quedar vuitè de l’etapa a 1.38 del guanyador de l’etapa, Pablo Gurrero, del Cannondale Tomàs Bellès. En la general, ha finalitzat a poc més de 19 minuts de Looser, que ahir va endur-se la Titan per només dotze segons de diferència respecte d’un altre corredor del Tomàs Bellès, Francisco Herrero, dominador de la cursa i que la va perdre a la recta final.

A més, amb aquest resultat, amb el qual recupera dues posicions respecte de la jornada de dijous, Muñoz aconsegueix la segona posició en la categoria de M-40. De la resta dels nostres corredors, Ramon Jurado, del Collbaix-Celler del Molí, va finalitzar en el lloc 46 de la general masculina.

Pel que fa a Núria Picas, va ocupar la posició número 55 de la general, però al costat de Barceló es va endur la victòria en el duet mixt. La prova femenina va veure la quarta victòria en la cursa d’Anna Ramírez, que també es va imposar en les edicions del 2015, el 2017 i el 2019.