Regió7

Regió7

El Covisa intentarà arrencar amb èxit a la pista del Canet

El rejovenit equip de Borja Burgos segueix sense poder comptar amb el sancionat Asís per visitar una de les pistes més complicades del grup

El Covisa haurà de lluitar per vèncer avui a Canet | OSCAR BAYONA

El Covisa Manresa inicia avui la competició a la sempre igualada Segona Divisió B amb la intenció d’acoblar-se aviat i tenir la capacitat de lluitar per la victòria en tots els partits. Tindrà una arrencada complicada, a partir de les sis de la tarda a la pista del Canet FS. Els maresmencs no solen ser fàcils de superar a casa i voldran fer valer la il·lusió de l’estrena en la categoria.

Per al duel d’avui, el tècnic del conjunt manresà seguirà sense poder comptar amb el marroquí Asís, que arrossega una sanció de quatre partits de la temporada passada, dels quals només ha pogut complir el de la derrota en la Copa del Rei a la pista del Salou. De la resta d’efectius, només Gerard Noguera es va entrenar dijous amb febre, però és possible que pugui actuar avui.

Vells coneguts

Sobre l’adversari, el Canet manté el mateix bloc amb el qual va aconseguir l’ascens a Segona Divisió B la temporada passada. A la banqueta, en la direcció del conjunt verd, hi ha el manresà Miquel Bonilla, persona que ha estat vinculada al conjunt bagenc en diferents etapes. Tindrà el repte d’estabilitzar la formació a la nova categoria. Després de tres temporades a Tercera, el Canet torna a la categoria que li pertoca per història i afició.

Pel que fa al Covisa, que ha tingut una temporada marcada per l’eliminació de la Copa, però amb bona imatge en d’altres partits, com el del Trofeu Les Codines, inicia aquest nou camí després d’haver jugat el play-off en la passada campanya. Després del duel d’avui, en tindrà dos a casa, contra l’Hospitalet Bellsport i el Nova Elda.

El Sala 5 Martorell inicia a la seva pista l’aventura de Segona

El Sala 5 Martorell torna aquesta tarda a la Segona Divisió, després de l’ascens de la primavera passada, i ho fa rebent, a la seva pista, el Betis Futsal B. Els jugadors de Víctor González esperen iniciar l’aventura amb els tres punts.

Compartir l'article

stats