Regió7

Regió7

El Covisa recupera Asís per visitar un dels favorits del grup

El Covisa Manresa, igualat al capdamunt de la classificació de Segona B masculina de futbol sala després de tres jornades, visita aquesta tarda (16 hores) un dels favorits del grup. El Gasifred Eivissa, que ha arrencat dubitatiu, amb només quatre punts, serà el seu amfitrió en un partit que veurà la reaparició d’Asís, que s’ha perdut els quatre últims partits oficials per sanció.

Els illencs han configurat un equip per pujar, amb jugadors de les bases del Manresa i el Barça com Iker Fernández i Álex García. A més, ha incorporat Buitre, del Talaverra, Cristian i Llamas, del Natació Sabadell, i David Ruiz, de l’Hospitalet Bellsport.

En els manresans, a part de la tornada d’Asís, durant la setmana no s’ha entrenat amb normalitat Santa, que va tenir un problema físic en la victòria contra el Nova Elda, en què va fer dos gols.

D’altra banda, a Segona Divisió, el Sala 5 Martorell juga també d’hora, a les 16.30 a la pista del Burela. El conjunt gallec ha guanyat els dos últims partits, el darrer a la pista del Sala 10 Saragossa, i va golejar en el seu únic partit a casa, 5-1 davant de l’Alzira. El Sala 5 ve d’empatar a la seva pista contra el Leganés (2-2).

Compartir l'article

stats