Segueix-nos a les xarxes socials:

El Navàs B esgarrapa dos punts al líder Cardona (2-2)

Els cardonins, que perden els dos primers punts de la temporada, havien reumuntat un gol inicial dels locals, que estaven amb deu, però van acabar empatant

Totes les imatges del Navàs B - CardonaMireia Arso

18

Navàs B i Cardona van firmar unes taules (2-2) molt agres pels visitants, que van perdre els dos primers punts de la temporada, i felices pels navassencs, que van aconseguir un punt valuós contra el rival més fort de la categoria, tot i jugar amb deu durant els últims vint minuts. Amb aquest resultat, el filial groc-i-negre és vuitè, però només a tres punts del segon classificat, mentre que l'equip de David Andreu és líder i manté el marge de sis punts amb l'Avià, que va empatar contra l'Avinyó.

Els cardonins van tenir un domini més clar respecte a la possessió i les ocasions, però el filial navassenc es defensava bé i establia un bon control sobre el màxim golejador cardoní, Joan Viladomat, que no va poder anotar. A la mitja hora de joc, el col·legiat va assenyalar un clar penal a favor dels locals, que va transformar Arnau Bertran per a avançar l'equip de Ruben Navarro. Això va fer despertar als cardonins i, només cinc minuts després, Lluís Tomàs va centrar una pilota a l'àrea que Marc Lorca va recollir per fer el gol de l'empat. Tot i haver-hi algunes ocasions més, el partit va arribar a la mitja part amb l'empat a u.

Al segon temps, els cardonins seguien tenint la possessió de la pilota i generant ocasions, però els navassencs defensaven bé l'empat. Al minut setanta, Pau Sala va ser expulsat per cometre penal sobre un jugador cardoní. Xavier Ratera va llançar el penal i Pol Bach el va aturar, però el mateix Ratera va ser més ràpid que ningú per recollir el refús i avançar als visitants.

El Navàs B perdia i estava amb un home menys, però va resistir i no es va rendir i, al minut 83, aprofitant un desajust defensiu cardoní, va llançar un contraatac que va culminar Joan Vila per establir el definitiu 2-2. El Cardona va intentar reaccionar ràpidament per aconseguir recuperar la victòria, però no va ser a temps els navassencs van aconseguir un punt valuós.

NAVÀS B: P. Bach, Zeriouhi, Sala, Castellà (A. Bach 78’) Sunyer, Rivas (López 65’), Bertran, Vila, Grana, Pla (Granados 74’) i Charneco (Sanchez 74’).

CARDONA: Sanchez, Pujol, Serra, Ratera, Segura, Tomas, Roldan, Torres (Vilalta 80’), Pich (Orozco 85’), Lorca i Viladomat.

GOLS: 1-0 Bertran (p) min 31, 1-1 Lorca min 36, 1-2 Ratera min 71, 2-2 Vila min 83.

ÀRBITRE: Raul Garrido. Va amonestar els locals Pla, Vila i Guitart i el visitant Viladomat. Va expulsar al local Sala per vermella directa.