El Navàs B esgarrapa dos punts al líder Cardona (2-2)

Els cardonins, que perden els dos primers punts de la temporada, havien reumuntat un gol inicial dels locals, que estaven amb deu, però van acabar empatant

Lluc Grandia

Navàs B i Cardona van firmar unes taules (2-2) molt agres pels visitants, que van perdre els dos primers punts de la temporada, i felices pels navassencs, que van aconseguir un punt valuós contra el rival més fort de la categoria, tot i jugar amb deu durant els últims vint minuts. Amb aquest resultat, el filial groc-i-negre és vuitè, però només a tres punts del segon classificat, mentre que l'equip de David Andreu és líder i manté el marge de sis punts amb l'Avià, que va empatar contra l'Avinyó.

Els cardonins van tenir un domini més clar respecte a la possessió i les ocasions, però el filial navassenc es defensava bé i establia un bon control sobre el màxim golejador cardoní, Joan Viladomat, que no va poder anotar. A la mitja hora de joc, el col·legiat va assenyalar un clar penal a favor dels locals, que va transformar Arnau Bertran per a avançar l'equip de Ruben Navarro. Això va fer despertar als cardonins i, només cinc minuts després, Lluís Tomàs va centrar una pilota a l'àrea que Marc Lorca va recollir per fer el gol de l'empat. Tot i haver-hi algunes ocasions més, el partit va arribar a la mitja part amb l'empat a u.

Al segon temps, els cardonins seguien tenint la possessió de la pilota i generant ocasions, però els navassencs defensaven bé l'empat. Al minut setanta, Pau Sala va ser expulsat per cometre penal sobre un jugador cardoní. Xavier Ratera va llançar el penal i Pol Bach el va aturar, però el mateix Ratera va ser més ràpid que ningú per recollir el refús i avançar als visitants.

El Navàs B perdia i estava amb un home menys, però va resistir i no es va rendir i, al minut 83, aprofitant un desajust defensiu cardoní, va llançar un contraatac que va culminar Joan Vila per establir el definitiu 2-2. El Cardona va intentar reaccionar ràpidament per aconseguir recuperar la victòria, però no va ser a temps els navassencs van aconseguir un punt valuós.

NAVÀS B: P. Bach, Zeriouhi, Sala, Castellà (A. Bach 78’) Sunyer, Rivas (López 65’), Bertran, Vila, Grana, Pla (Granados 74’) i Charneco (Sanchez 74’).

CARDONA: Sanchez, Pujol, Serra, Ratera, Segura, Tomas, Roldan, Torres (Vilalta 80’), Pich (Orozco 85’), Lorca i Viladomat.

GOLS: 1-0 Bertran (p) min 31, 1-1 Lorca min 36, 1-2 Ratera min 71, 2-2 Vila min 83.

ÀRBITRE: Raul Garrido. Va amonestar els locals Pla, Vila i Guitart i el visitant Viladomat. Va expulsar al local Sala per vermella directa.