Segueix-nos a les xarxes socials:

La consellera Vilagrà reivindica l’esport femení a la segona edició del ‘Totesport’

Entre les ambaixadores d’aquesta edició hi ha la gimnasta de l’Egiba Lorena Medina

L'Egiba i el CA Manresa hi figuren com a clubs de referència amb Laia Font i Ona Bonet

La consellera Vilagrà reivindica l’esport femení a la segona edició del ‘Totesport’Secretaria General de l'Esport

 La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, va reivindicar l’esport femení com a eina de transformació social i educativa, en una visita a la segona edició del Totesport. Entre totes JOC!, que se celebra a les instal·lacions de l’INEFC de Barcelona. Entre les ambaixadores d’aquest any hi ha la gimnasta de l’Egiba, Lorena Medina.

Vilagrà va assegurar que aquesta «és la legislatura de l’esport» i que la prioritat del govern «és transformar el país per fer-lo més just i feminista, i fer-ho impulsant polítiques esportives amb visió de gènere». Per a la consellera de la Presidència, la importància de l’esport resideix en el fet que «és una eina educativa i d’adquisició de valors com el respecte, la responsabilitat i el treball en equip», valors que «són aplicables en molts àmbits de la vida», va dir.

El Totesport. Entre totes JOC és una iniciativa que busca acostar a infants i joves la diversitat esportiva i posar exemples d’esportistes que poden ser referents. La d’enguany és la segona edició. A la de l’any passat hi van participar més de 9.000 persones i a la d’aquest any n’hi ha 9.500 d’inscrites, segons el departament de Comunicació del govern. Es tracta d’una activitat d’esports i lleure durant les vacances de Nadal que impulsa la Secretaria General de l’Esport.

Entre les esportistes que actuen com a referents hi ha les gimnastes de l’Egiba Lorena Medina, que actua com a ambaixadora, i Laia Font, i l’atleta de l’Avinent Manresa Ona Bonet, que surt a l’àlbum de cromos que s’ha editat amb motiu del certamen al costat de Queralt Vallbona, Meritxell Tarragó i Mar Santanach.

Entre la vintena de clubs esportius que participen en l’edició d’aquest any hi ha el Club Atlètic Manresa i l’Egiba.

Prem per veure més contingut per a tu