El cos sense vida de Josep Maria Sarri, de 57 anys, va ser trobat ahir, després que un dels usuaris de la bassa de reg, situada al costat de la N-240, informés de l'aparició d'objectes pertanyents a l'empresa Sarri Pujol, de la qual era soci el desaparegut i que pel que sembla habitualment treballava a la zona.

Submarinistes dels Bombers van accedir ahir a la bassa i van trobar el cotxe, en l'interior del qual van trobar el cadàver de l'empresari.

Familiars del desaparegut es van desplaçar ahir fins a Lleida, on van identificar el cadàver, al qual s'està practicant l'autòpsia per aclarir les causes exactes de la mort.

La família de Josep Maria Sarri va denunciar el passat 27 d'octubre la desaparició de l'empresari, que era juntament amb el seu germà el propietari d'una empresa de maquinària per a la neteja de camins i carreteres ubicada al polígon de Castellgalí (Bages).

Els Mossos d'Esquadra han iniciat una investigació per determinar com van ocórrer els fets que van portar l'empresari al fons de la bassa, encara que segons indiquen tot apunta que va ser un accident, ja que de moment no hi ha indicis de criminalitat.