Segueix-nos a les xarxes socials:

Mossos d'Esquadra

Dos homes es fan passar per jardiners i agents de la Guàrdia Civil per perpetrar set robatoris al Bages

En els robatoris s'enduien material de jardineria i petits electrodomèstics que posteriorment venien en botigues d'articles de segona mà. Les detencions es van practicar a finals de la setmana passada a Manresa i tots dos han ingressat a presó sense fiança després de declarar davant del jutge.

Els detinguts són José E.T., de 32 anys i veí de Rubí, i Mario C.D., de 27 anys i amb domicili a Esplugues del Llobregat. Segons els Mossos d'Esquadra, cap dels dos tenia antecedents policials.

Els dos autors dels robatoris els cometien sempre de dia i es desplaçaven en una furgoneta amb l'espai de darrere descobert per posar-hi la càrrega. Anaven disfressats o bé de jardiners o bé d'agents de la Guàrdia Civil. Així, quan algun veí els sorprenia, s'identificaven com a jardiners o com a agents de medi ambient del cos policial.

Segons els Mossos, utilitzaven una pota de cabra o una cisalla per obrir les portes i els encadenats i un cop dins s'enduien material de jardineria, eines, motoserres, petits electrodomèstics i joies.

El material que robaven el guardaven en un magatzem de Terrassa i posteriorment el venien en botigues de venda d'articles de segona mà. Una part del botí que conservaven en aquest magatzem s'ha pogut retornar als seus propietaris arran de la detenció.

Prem per veure més contingut per a tu