Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 22 de desembre tres persones 'in fraganti' quan intentaven entrar a robar en una nau industrial de La Pobla de Claramunt (Anoia). Els fets es va produir a la nit, quan els agents van ser alertats per un testimoni que quatre persones havien sortit de l'interior d'un vehicle amb la cara tapada i havien saltat la tanca d'una empresa. En arribar al lloc dels fets, els agents van localitzar una noia amagada darrera un mur i dues persones més en una nau del costat. A més, a un d'ells, se li van localitzar les claus del vehicle estacionat davant l'empresa, i a l'interior d'aquest, hi van trobar documentació dels tres detinguts.

En l'interior del vehicle també es va localitzar una bossa amb diverses eines per tal de cometre aquests tipus il·lícits.

Els detinguts, que sumen més de 40 antecedents per fets similars, són dos homes i una dona d'entre 27 i 32 anys, de nacionalitat espanyola. La noia és veïna de Riudarenes (La Selva), un dels nois de Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat) i el tercer de Molins de Rei (Baix Llobregat). Tots ells estan acusats d'un robatori amb força en una nau industrial de la Pobla de Claramunt.

L'endemà dels fets, els tres detinguts van passar a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Igualada, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.