Un petit incendi s'ha declarat aquest dimarts al migdia en una zona de bosc a tocar del Calvet, a Sant Salvador de Guardiola, entre la C-37z i el riu. L´origen de les flames ha estat l´encesa d´un matalàs vell que es trobava abandonat, tot i que no se sap encara si ha estat accidental o bé fruit d´una bretolada. Efectius de l´ADF i de la brigada municipal de Sant Salvador de Guardiola s'han mobilitzat per apagar el foc.

La reacció del vigilant municipal, que immediatament ha activat els efectius de la brigada i de l´ADF, ha permès arribar amb rapidesa fins al lloc dels fets i extingir les flames. L´alerta l´havien donada uns veïns després d´haver vist la columna de fum que havia començat a produir la combustió del matalàs.

L´alcalde de Sant Salvador de Guardiola, Albert Miralda, ha volgut felicitar i agrair "l´actuació diligent del guàrdia municipal i de membres de la brigada, que ens han evitat un gran ensurt". Els efectius s´han quedat al lloc dels fets remullant la zona afectada per les flames i han retirat les restes del material cremat per deixar-la lliure de residus que puguin implicar un nou risc.