Una veïna de Súria de 75 anys, Adela Fenoy Plaza, va morir ahir al matí a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona a causa de les greus cremades patides el vespre anterior per una flamarada dels fogons mentre cuinava a casa, originada per una deflagració de gas.

Els fets van tenir lloc dilluns a 2/4 de 9 del vespre a la casa on vivia la víctima, al barri dels Joncarets de Súria. Fonts coneixedores del cas van confirmar que la deflagració es va produir per un accident domèstic, a causa d'una acumulació de gas butà per un fogó que havia quedat obert.

Concretament, segons van afegir fonts familiars a aquest diari, la víctima s'havia quedat una estona sola a la cuina, ja que la seva filla, que la visitava diàriament, havia baixat a la planta inferior de la casa per estendre una bugada.

Quan va tornar a la cuina, va trobar la seva mare envoltada per les flames, que se li havien agafat a la roba. La filla va apagar el foc i va trucar immediatament al telèfon d'emergències. El personal mèdic del SEM va atendre al mateix lloc dels fets la dona, que presentava cremades molt greus per tot el cos. Posteriorment, va ser traslladada per una ambulància a l'hospital de la Vall d'Hebron, on va acabar morint ahir al matí.