Un jutjat de Barcelona ha condemnat per delicte d´atemptat als dos autors d´una agressió a un agent d´estacions de FGC. La sentència condemna als dos acusats a un any de presó i a un d´ells al pagament d´una multa, a raó de 3 euros diaris durant un mes, i d´una indemnització de 630 euros a la víctima de l´agressió.

Els fets es remunten al dia 2 d´agost de 2013, quan els dos condemnats van agredir a l´agent de Ferrocarrils a l´estació d´Olesa de Montserrat. El motiu de l´agressió va ser que anteriorment aquell mateix agent havia denunciat per fets anteriors als acusats a l´estació de Monistrol de Montserrat. Els dos nois van amenaçar verbalment l´empleat d´FGC i un d´ells el va agredir propinant-li diversos cops.

Tal i com demanava el Ministeri Fiscal i FGC, la sentència condemna als dos acusats com a autors responsables criminalment d´un delicte d´atemptat a un agent de l´autoritat i a un d´ells com a autor d´una falta de lesions. Tot i que la sentència condemna a un any de presó per a cadascun d´ells, el jutge ha acordat la suspensió de la pena de presó condicionada a que cap d´ells delinqueixi durant un any i es faci efectiva la indemnització establerta.