Un accident a primera hora del matí a la C-16 al seu pas pel terme municipal de Viladecavalls (Vallès Occidental) ha provocat retencions a l'autopista en sentit Barcelona. Un cotxe i un camió han xocat al punt quilomètric 29,5 de la via. Com a conseqüència de l'accident, el tràiler -de menys de 3,5 tones- ha bolcat, fet que ha obligat a tallar la circulació.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, els Mossos han desviat els vehicles cap a la C-58 a partir del punt quilomètric 26,5 de la via. Tot i així, hi ha hagut afectació puntual al Bages on la circulació ha quedat totalment aturada abans del peatge de Sant Vicenç de Castellet. A les 9.10 h, s'ha reobert un carril de l'autopista, fet que ha permès anar descongestionant el trànsit i no haver de fer més desviaments.

Almenys tres dotacions dels Bombers, efectius dels Mossos i del SEM s'han trasllat fins al lloc dels fets per atendre el conductor del turisme, que ha resultat ferit de poca gravetat i ha estat traslladat en helicòpter a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell i el conductor del camió, que ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat a la Mútua de Terrassa.