Els Mossos d'Esquadra van denunciar penalment el passat 6 de juny una conductora que va ser enxampada beguda i amb el carnet retirat després d'accidentar-se al Berguedà. La dona, de 58 anys i veïna de la Rodonella, s'havia estimbat amb el cotxe al quilòmetre 1,9 de la BV-4025, a Cercs. L'afectada va patir ferides lleus i va ser traslladada a l'Hospital Sant Bernabé de Berga. Un cop a l'hospital els agents van detectar que la dona presentava símptomes de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques i l'anàlisi va donar un resultat de 2,279 g/l en sang. A més els mossos van comprovar que tenia el permís de conduir revocat per resolució judicial amb una suspensió superior a dos anys.

La conductora, amb diversos antecedents per fets similars, va ser denunciada penalment per la seva presumpta relació amb delictes contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l'alcohol i trencament de condemna per conduir amb el carnet retirat, amb resultat d'accident. També se la va denunciar administrativament per conduir amb el permís retirat per resolució judicial, amb una quantia de 500 euros.

Denunciat al Bages per excés de velocitat i carnet retirat

En una altra actuació, els Mossos d'Esquadra van imputar penalment el passat 17 de juny un conductor de 45 anys com a presumpte autor d'un delicte de trencament de condemna. En la mateixa actuació també se'l va denunciar administrativament per conduir amb excés de velocitat. Els fets van succeir el mateix dia, pels voltants de les dotze del migdia, durant un control de velocitat que s'havia muntat al quilòmetre 43 de la carretera C-55, dins el terme municipal de Súria (Bages).

Els mossos van detectar un turisme que circulava a 98 km/h en un tram de via limitat a 60 km/h. Quan els agents van aturar el vehicle per notificar-li la denúncia van comprovar que el conductor no tenia el permís de conduir en vigor, ja que li constava el carnet retirat per sentència judicial. Al conductor se li va imputar un delicte de trencament de condemna. També se'l va denunciar administrativament per conduir amb el carnet retirat, amb una multa de 500 euros, i per excés de velocitat, amb una multa de 300 euros i la pèrdua de 4 punts del permís de conduir.