Segueix-nos a les xarxes socials:

Detinguda una veïna d'Olvan per robar joies a la casa on treballava

La dona ha estat imputada per un delicte de furt

Els Mossos d'Esquadra han detingut una veïna d'Olvan de 54 anys, de nacionalitat espanyola, acusada d'haver sostret les joies del domicili on treballava com a cuidadora. A la dona se li atribueix un delicte de furt.

Els fets, segons ha explicat el cos policial, van tenir lloc el 25 de gener, quan els Mossos van rebre la denúncia d´una persona que manifestava que li havien sostret joies del seu domicili.

Arran d´aquest fet, els agents van iniciar una investigació per tal d´esbrinar què havia passat. Poc després, els investigadors van detectar que no hi havia cap forçament d´accés al domicili, per la qual cosa es va sospitar que l´autor podia ser algú vinculat a la casa.

Després de diverses gestions, els Mossos van esbrinar que l´autora dels fets era una dona que havia treballat a la casa com a cuidadora. Segons els investigadors, va sostreure les joies i després les va vendre en una botiga de compra-venda d´or.

Finalment, aquest dilluns passat els Mossos van localitzar i detenir la presumpta autora per un delicte de furt. La dona va passar l'endemà a disposició judiical.

Prem per veure més contingut per a tu