Segueix-nos a les xarxes socials:

Un autocar i un cotxe xoquen a l'entrada sud de Manresa

La conductora del turisme va resultar ferida i el xofer de l'autobús, que anava sense passatgers, en va sortir il·lès

Una noia de 24 anys de Granollers va resultar ferida lleu ahir al matí per un accident entre un autocar i un cotxe a l'entrada sud de Manresa, segons els Bombers i la Policia Local. La col·lisió va obligar a tallar aquest accés a la ciutat durant més de dues hores.

L'accident va tenir lloc a les 9 del matí al revolt de Sant Pau de la carretera C-1411z, que connecta la C-55 amb l'entrada a Manresa pel Pont Vell. Per causes que es desconeixen, van xocar un cotxe i un autocar d'una línia de bus interurbà, que anava sense passatgers.

Com a conseqüència, la conductora del turisme, de 24 anys, va resultat ferida per una fractura a la cama, segons les mateixes fonts, i va ser traslladada pel SEM a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. La noia va haver de ser rescatada del vehicle pels Bombers.

L'accident va obligar a tallar durant més de dues hores l'entrada sud de Manresa, per la qual cosa patrulles de la Policia Local es van situar a la rotonda de Sant Pau i a la rotonda de Sant Marc per fer desviar el trànsit, respectivament, cap a la variant de la C-55 i cap a la Via de Sant Ignasi.

Prem per veure més contingut per a tu