Segueix-nos a les xarxes socials:

Mor un jove de Castellterçol en un accident de trànsit a Caldes de Montbui

El cotxe de la víctima ha col·lidit amb un altre vehicle, els ocupants del qual han resultat lleus

Un jove de 31 anys de Castellterçol ha mort aquest diumenge a la matinada en un accident a la carretera C-59, a l'altura de Caldes de Montbui, segons han informat el Servei Català de Trànsit.

El sinistre ha tingut lloc al punt quilomètric 15,7 de la C-59, cap a 1/4 de 5 de la matinada. Per causes que s´estan investigant, dos turismes han col·lidit i ha resultat mort el conductor i únic ocupant d´un dels vehicles. El finat és A.G.L., de 31 anys i veí de Castellterçol. Els dos ocupants de l´altre turisme han resultat ferits lleus i han estat traslladats a l´Hospital de Mollet pel Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM).

Arran del sinistre, s´han activat cinc patrulles dels Mossos d´Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, i tres ambulàncies del SEM.

Pel que fa a l´afectació viària, la via ha estat tallada en els dos sentits de la marxa i s´han fet desviaments per l´interior de la població fins a aproximadament dos quarts de vuit del matí, moment en què la circulació ha quedat normalitzada.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d´un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

Prem per veure més contingut per a tu