Els Mossos d'Esquadra investiguen l'autoria d'un robatori violent que va patir una veïna de 83 anys de Manresa al nucli antic de la ciutat, a prop de la plaça Major. La dona, que va ser agredida a cops de puny pels lladres, està ingressada a l'hospital de la Vall d'Hebron, segons fonts familiars.

Els fets, segons van confirmar els Mossos, van tenir lloc dissabte cap a les 6 de la tarda. La víctima estava caminant pel carrer del Bisbe, un dels carrerons que donen accés a la plaça Major, al costat de l'ajuntament. L'anciana, sobtadament, va ser abordada per un grup de lladres, que la van tirar a terra i la van agredir a la cara a cops de puny. Finalment, li van agafar la bossa de mà i van fugir.

La dona va ser traslladada pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa amb ferides de consideració. Posteriorment, però, va ser evacuada a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona, ja que, segons fonts familiars, té lesions importants en un ull, que els metges intentaran salvar.

La unitat d'investigació dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Manresa continuen buscant els autors dels fets.