L'alcalde d'Artés, Ernest Clotet, es recupera favorablement de les lesions que es va fer quan va caure mentre col·laborava dissabte al vespre en l'operatiu d'extinció de l'incendi forestal. En un primer moment va ser ingressat a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell, on va ser intervingut, se li va fer una microoperació de melsa, concretament una artereografia. Aquest dilluns a la tarda va ser traslladat a la Unitat de Cures Intensives del Sant Joan de Déu de Manresa. Les previsions dels metges apunten que possiblement avui pugui anar a planta.

«Em trobo bé, tot i que tinc mal a les costelles i no em puc moure», afirmava aquest dilluns a la nit a Regió7. Clotet deia que el més important ara per a ell és la recuperació, tot i que va seguint quan pot l'evolució de l'incendi que ha afectat el municipi que governa. «Amb els Agents de Defensa Forestal i membres de l'equip de govern estic seguint l'evolució de l'incendi, i he comprovat que els Bombers ja l'han estabilitat i el tenen molt controlat. He seguit el que he pogut, perquè no he pogut estar tota l'estona alerta», comentava.

L'accident va tenir lloc quan Clotet feia d'avituallament, portava entrepans als serveis d'emergència que treballaven a la zona del foc. L'alcalde es va torçar el peu i va caure en un forat, es va donar un cop al tronc i es fracturar diverses costelles.

Clotet explica que caldrà veure com evoluciona, però que els metges li han dit que, un cop estigui a planta, haurà d'estar ingressat una setmana i llavors ja podrà tornar a casa. «La recuperació és lenta i caldrà esperar un quant temps abans de poder tornar a estar en actiu, tot i que de moment diuen que em vaig recuperant bé», afegeix l'alcalde d'Artés.

Després de la caiguda i un cop va haver rebut les atencions mèdiques a Sabadell, Clotet va voler tranquil·litzar els coneguts i els habitants del seu poble enviant un tuit amb una fotografia seva assegurant que estava bé.