Dues de les tres víctimes mortals de l'accident que va tenir lloc ahir al Vendrell eren originàries de Súria i el seu funeral molt probablement se celebrarà al Bages, segons ha pogut saber aquest diari. Es tracta d'Esperanza Martín Gómez, una dona de 86 anys, i Francisca Martínez Martín, de 55 anys, que eren mare i filla. Els cossos de les dues finades es troben aquest matí al tanatori del Vendrell i s'espera que, en les properes hores, siguin traslladades a una de les funeràries de Manresa, on probablement tindran lloc els funerals.

El sinistre viari mortal va tenir lloc ahir a la tarda a la N-340, al punt quilomètric 1.190, al terme municipal del Vendrell (Baix Penedès). Els Mossos d´Esquadra van rebre l´avís a les 15.52 h.

Per causes que encara s'estan investigant, un camió va fer la tisora i va col·lidir amb dos turismes. A conseqüència del xoc, els tres ocupants d´un dels dos turismes han mort. Es tracta de la mare i la filla d'arrels bagenques: Esperanza Martín Gómez, una dona de 86 anys, de nacionalitat espanyola i veïna del Vendrell (passatgera davantera); Francisca Martínez Martín, una dona de 55 anys, de nacionalitat espanyola i veïna del Vendrell (passatgera posterior); i del conductor, M.E.A, un home de 36 anys de nacionalitat marroquina i veí de l´Arboç (conductor).

Pel que fa a l´altre turisme, els tres ocupants van resultar ferits menys greus i van ser traslladats a l´hospital comarcal del Vendrell. El conductor del camió va resultar il·lès.

Arran de la incidència, es van activar set patrulles dels Mossos d´Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, els quals van efectuar tasques d´excarceració en els dos turismes, i quatre ambulàncies i l´helicòpter medicalitzat del Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM).

Quant a l'afectació viària, l´N-340 es va tallar en el punt de l´accident, en sentit Barcelona, i la circulació es va desviar per l´autopista AP-7 fins a les 19.36 h, moment en que es va reobert la circulació.