Segueix-nos a les xarxes socials:

Dos detinguts per robar en supermercats de Sant Fruitós

Es van recuperar 68 formatges, 44 unitats d'embotits, 48 de conserves, 2 ampolles de xampú i varis estris de cuina

Dos detinguts per robar en supermercats de Sant FruitósPolicia Local St. Fruitós

La Policia Local de Sant Fruitós de Bages va intervenir en un furt en dos supermercats del municipi. Els fets van tenir lloc el passat dilluns 15 d´octubre, moment en que des de la policia local es va rebre un avís ciutadà referent a dues persones que haurien intentat furtar en un dels supermercats.

En aquest moment, la patrulla va intensificar la vigilància i va localitzar dues persones que coincidien amb la descripció donada just quan sortien d´un altre supermercat de la població. Aquestes, anaven carregades amb bosses plenes de productes i es van dirigir a un vehicle amb dos ocupants més que els esperaven.

Després de comprovar que el personal de l´establiment no s´havia assabentat del furt es varen intervenir tots els productes. En total es van recuperar 68 unitats de cunyes de formatges de varis tipus, 44 unitats d´embotits de varis tipus, 48 unitats de conserves, 2 ampolles de xampú i varis estris de cuina. El valor total dels productes furtats superava els 400€.

A continuació es va identificar totes les persones alhora que també es van iniciar diligències penals per un presumpte delicte de furt. Tot aquest material va ser lliurat a Mossos d´Esquadra per tal que per les vies habituals es retornés als supermercats del municipi propietaris dels productes.

Prem per veure més contingut per a tu