La Policia Local de Sant Fruitós de Bages va intervenir en un furt en dos supermercats del municipi. Els fets van tenir lloc el passat dilluns 15 d´octubre, moment en que des de la policia local es va rebre un avís ciutadà referent a dues persones que haurien intentat furtar en un dels supermercats.

En aquest moment, la patrulla va intensificar la vigilància i va localitzar dues persones que coincidien amb la descripció donada just quan sortien d´un altre supermercat de la població. Aquestes, anaven carregades amb bosses plenes de productes i es van dirigir a un vehicle amb dos ocupants més que els esperaven.

Després de comprovar que el personal de l´establiment no s´havia assabentat del furt es varen intervenir tots els productes. En total es van recuperar 68 unitats de cunyes de formatges de varis tipus, 44 unitats d´embotits de varis tipus, 48 unitats de conserves, 2 ampolles de xampú i varis estris de cuina. El valor total dels productes furtats superava els 400€.

A continuació es va identificar totes les persones alhora que també es van iniciar diligències penals per un presumpte delicte de furt. Tot aquest material va ser lliurat a Mossos d´Esquadra per tal que per les vies habituals es retornés als supermercats del municipi propietaris dels productes.