Un accident de trànsit a Santa Maria d'Oló va tallar completament durant més de tres hores l'eix Transversal, en sentit Vic. Segons van informar fonts del Servei Català de Trànsit, tres camions van xocar per encalç i un d'ells, que transportava paqueteria, va quedar entravessat al mig de la via. Això va obligar a tallar la calçada al quilòmetre 160, on va tenir lloc el sinistre. Segons les mateixes fonts, no hi va haver ferits.

Els cossos d'emergències van rebre l'avís dels fets a les 7.28 hores. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar quatre unitats dels Mossos d'Esquadra, un vehicle del cos de Bombers de Manresa i personal del SEM. A les 8 del matí ja es registraven cues de més de 3 quilòmetres en direcció a la capital osonenca. Segons Trànsit, des d'1/4 de 9 es van fer desviaments per l'interior de Santa Maria d'Oló per descongestionar la via.

Els treballs per retirar el camió, que va quedar creuat al mig de l'eix, es van allargar fins a les 11 del matí, quan es va reobrir la via al trànsit i es va anar normalitzant la circulació.

D'altra banda, un camió i quatre cotxes es van veure involucrats ahir a la tarda en un accident múltiple a l'autovia A-2, a Esparreguera, segons van informar fonts dels Bombers i del Servei Català de Trànsit. El sinistre no va causar però va obligar a tallar inicialment la calçada. Posteriorment, es va poder reobrir un carril. Segons Trànsit, hi va haver cues de més de dos quilòmetres de llargada.