Un tren de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya que es dirigia a Manresa no ha pogut continuar el seu trajecte per una avaria provocada per un acte vandàlic, aquest dijous al migdia. Algú havia col·locat a la via un senyal de trànsit en el tram d’Abrera i el comboi l’ha acabat xafant perquè no ha pogut frenar a temps. El senyal ha provocat desperfectes a una peça del tren i no ha pogut seguir el recorregut.

Es tren de FGC afectat és de la R5 i havia sortit a les 13:36 de Barcelona. Els passatges han tingut un ensurt perquè el comboi ha frenat de cop i el maquinista ha baixat a revisar el seu estat. Posteriorment, s'ha avisat els passatgers que hi havia algun objecte al mig de la via, i que no podia continuar oferint el servei.

Aquesta incidència ha provocat 20 minuts de retard en el següent tren que havia sortit de la capital catalana i que, també, es dirigia a Manresa. Finalment aquest comboi ha recollit els passatgers del tren afectat i han pogut arribar a les seves destinacions.