La víctima d'un dels robatoris d'aquestes últimes setmanes a la zona de l'estació d'autobusos de Manresa ha accedit a explicar la seva experiència a Regió7, tot i que ho fa amb la condició de mantenir l'anonimat.

Explica que un matí, quan es dirigia cap a l'estació d'autobusos per desplaçar-se fins a Barcelona, i quan encara no havia arribat a l'estació, «vaig veure un noi que caminava d'una forma estranya i semblava que no sabia on anava. Hi havia poc trànsit i només un altre home que anava a peu. Vaig aturar-me i dissimular perquè em passés al davant. Llavors semblava que anés begut i feia una trajectòria erràtica, però en realitat m'estava vigilant», diu la víctima.

Continua el seu relat explicant que «des del moment que el vaig veure notava que em passaria alguna cosa perquè no em va donar cap bona sensació», però explica que un cop l'havia passat al davant, «ell va fer veure que girava cap al carrer de Sant Antoni Maria Claret».

Ella va seguir la seva trajectòria cap a l'estació d'autobusos, i quan ja hi era a prop, el lladre «em va donar una empenta, em va estirar la bossa de mà i vaig caure de cul. Jo vaig continuar tibant la bossa de mà i es va trencar una de les tires, amb la qual ell em va pegar i va marxar corrents amb la bossa de mà. Vaig seguir-lo però va desaparèixer de seguida», relata.

També afegeix que, malgrat el robatori de la bossa, ella tenia el telèfon mòbil a l'altra mà. Explica que va tenir un atac d'ansietat, va anar fins al bar de l'estació d'autobusos i des d'allà va avisar els Mossos d'Esquadra. Tot seguit, relata, la van traslladar a l'Hospital de Sant Joan de Déu i, després de ser atesa, va presentar una denúncia pels fets que li acabaven de passar.

Quan ja han passat unes setmanes d'aquest robatori, afirma que ara, quan camina pel carrer, «no em sento segura. No és que ara tingui por, però tampoc vaig segura».