Segueix-nos a les xarxes socials:

Un camió va envestir el cotxe en què viatjaven les dues persones mortes en l'accident de Piera

Les víctimes són dos veïns de la Torre de Claramunt

Un camió va envestir el cotxe en què viatjaven les dues persones que dimarts a la tarda van morir en un accident de trànsit a la B-224 a Piera, al quilòmetre 12,3. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, les dues víctimes són dos veïns de la Torre de Claramunt: la conductora, H.L.S., de 66 anys, i l'acompanyant, F.S.R., un home de 79.

Les dues víctimes viatjaven dins del turisme. Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Amb aquestes dues víctimes, ja són 116 les persones que han mort en accidents de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

La carretera no va estar totalment tallada en cap moment i es va registrar circulació lenta en un tram de dos quilòmetres com a conseqüència del sinistre.

La xarxa viària de la Catalunya Central va registrar ahir a la tarda un altre accident de circulació al Moianès. La sortida de via d'un turisme a la C-59, a Sant Quirze Safaja, es va saldar amb una persona ferida lleu. Segons el SCT, es tracta d'una dona, que el SEM va traslladar a l'hospital a Manresa. L'accident va tenir lloc a tres quarts de 4 de la tarda i la C-59 va quedar tallada durant uns trenta minuts en ambdós sentits.

Prem per veure més contingut per a tu