Els Mossos d'Esquadra que actualment realitzen les seves funcions a la sala de comandament de la regió policial Central seran destinats a diferents divisions de l'àrea de seguretat ciutadana de les comissàries de la zona, és a dir la de Manresa, Berga, Solsona, Igualada o Vic, amb l'excepció d'aquells que demanin anar a treballar a la sala del 112 que estarà ubicada a Reus. Allà podrien continuar fent les mateixes funcions o unes funcions similars a les que actualment porten a terme a la sala de comandament de la regió central. Ho coneixeran el proper 20 d'octubre, si no és que hi ha canvis en el calendari per definir la seva assignació.

Actualment, a la sala de la regió central hi treballen un total de 33 agents i sis caporals.

Aquests agents dels Mossos d'Esquadra arribaran a la unitat de seguretat ciutadana en un moment en què des del mateix cos s'ha reconegut que es do-na una manca d'agents policials.

A més a més, en aquests moments hi ha en marxa l'anomenat dispositiu Toga, ordenat pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que obliga els Mossos a tenir en torns de tarda, nit i caps de setmana una patrulla custodiant les seus judicials del territori.

En el cas de la regió policial Central hi ha jutjats a les ciutats de Manresa, Igualada, Berga, Solsona i Vic.