El fort vent que ahir va assotar Catalunya ha provocat un parell d'incidents a Manresa que han requerit l'actuació dels Bombers. Ahir a les 9 del vespre el cos d'emergències va rebre l'avís que un cartell del Carrefour que hi ha al polígon dels Trullols era a punt de caure a causa de la ventada. Els bombers s'hi van desplaçar per retirar el rètol.

D'altra banda, aquest matí, a les 8, una dotació s'ha desplaçat fins al carrer de la Llibertat de la capital bagenca perquè una antena de televisió havia estat arrencada pel vent i també era a punt de caure. L'incident s'ha produït al número 29 d'aquest vial. Els bombers han treballat durant una hora per retirar l'antena danyada i evitar que caigués a la via pública.

La forta ventada d'aquest diumenge arreu de Catalunya ha deixat 375 avisos als Bombers de la Generalitat fins a les 17 hores. Les principals incidències s'han concentrat al Camp de Tarragona, on les ratxes de mestral han superat els 130 km/h i han provocat la caiguda de diversos arbres de grans dimensions en poblacions com Cambrils o Reus.