El titular del jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 de la Seu d'Urgell ha decretat presó provisional, comunicada i sense fiança per al veí d'Andorra que va ser detingut aquest dimarts amb més de 2.000 pastilles d'èxtasi valorades en 23.000 euros.

Els mossos li van trobar la droga en un control a l'estació d'autobusos, quan l'home acabava d'arribar de Barcelona. Quan va ser requerit pels motius del viatge va mostrar símptomes de nerviosisme i va dir que havia anat a veure la seva novia. Els agents li van registrar la motxilla i van trobar les pastilles. En seu judicial, el detingut ha reconegut que està passant un mal moment econòmic per la crisi del coronavirus i que havia acceptat fer el viatge a canvi de 500 euros.

El jutge ha decretat la presó provisional sense fiança pel risc de fuga davant la circumstància que el detingut resideix a Encamp, a Andorra, i la situació d'estat d'alarma fa que actualment les fronteres entre l'Estat i el principat andorrà estiguin tancades. A banda del delicte contra la salut pública, al detingut, que té antecedents, també se l'acusa de saltar-se el confinament.