La normalitat ha tornat a la C-55, al seu pas per Manresa, després d'estar tallada durant gairebé sis hores per l'accident d'un camió que ha tingut lloc aquest matí.

El camió en qüestió ha fet la tisora i ha quedat travessat a la via, per sobre de la mitjana que separa els dos carrils. L'accident s'ha produït a Sant Pau a conseqüència del xoc entre un camió i un turisme, segons fonts han informat del Servei Català de Trànsit. El camioner i dos ocupants del turisme han resultat ferits menys greus. Tots han estat trasllats a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat sis patrulles dels Mossos d'Esquadra i tres dotacions dels Bombers, que hi han treballat per contenir una fuita de gasoil procedent del camió accidentat. Es tracta d'un vehicle frigorífic que viatjava buit.

{C}

7

Un camió i un turisme s'accidenten a la C-55, a Manresa

La topada ha tingut lloc a les 10 del matí al tram comprès entre els quilòmetres 25 i 27 i ha obligat a tallar la carretera en els dos sentits de la marxa i s'han arribat a produir més de dos quilòmetres de retencions. Des de l'hora de l'accident i fins poc després de 3/4 de 4 de la tarda, també s'han fet desviaments del trànsit pel lateral en els dos sentits cap a l'autopista C-16, segons ha informat Trànsit. S'han aixecat les barreres del peatge.