El Jutjat Penal número 1 de Manresa jutjarà dimecres que ve a les 13.45 h un home, que respon a les inicials J.C.C.H., per un delicte de robatori amb força a una empresa de grups electrògens situada a Castellgalí.

Segons l'escrit de l'acusació, J.C.C.H es va dirigir a l'empresa i, després d'aconseguir saltar la tanca perimetral, d'uns dos metres d'altura, va accedir al pati exterior i se'n va endur una sèrie de bateries de cablejat de grups electrògens que hi havia en aquella zona per tal de vendre'ls i obtenir-ne un benefici de manera il·legal posteriorment.

Els fets van tenir lloc el 20 de setembre del 2019 a les 5 de la tarda, en plena llum del dia. Els agents de seguretat van poder recuperar els objectes robats aquella mateixa tarda i els van entregar al titular de l'empresa afectada.

La Fiscalia demana una pena d'1 any i 9 mesos de presó per a l'acusat i una indemnització al titular de l'empresa perjudicada per cobrir els costos de reparació dels grups electrògens afectats, quantitat que es determinarà amb l'execució de la sentència. A més, J.C.C.H també s'hauria de fer càr-rec de les costes del procediment judicial obert.