L'acusat de robar en una botiga de fotografia de Navàs, D. D., s'enfronta a una condemna de tres anys de presó que sol·licita la fiscalia. Segons consta en l'escrit de conclusions provisionals del ministeri públic, els fets van tenir lloc ara fa tres anys, el 25 de setembre del 2017, quan, cap a les 2 del migdia, l'acusat va accedir a l'establiment, ubicat a la carretera de Berga de Navàs, després de forçar-ne el pany.

D'allà, segons consta en l'escrit d'acusació, el processat presumptament es va emportar diversos objectes, com ara una càmera fotogràfica Nikon, un objectiu també de la marca Nikon, un carregador de telèfon mòbil, un ordinador portàtil, una màquina d'afaitar, dues targetes de memòria, dues ulleres graduades, un joc de claus, 11 participacions de loteria i també un total de 700 euros en efectiu que estaven a l'interior de la caixa enregistradora de l'establiment.

El ministeri públic acusa el processat de ser l'autor d'un delicte de robatori amb força de les coses en un establiment, pel qual demana una condemna de tres anys de presó i la privació del dret de sufragi passiu durant el mateix temps. A més a més, reclama que indemnitzi el propietari de l'establiment amb 3.194,09 euros, dels quals 2.694,6 corresponen al valor dels objectes robats i els 499,49 euros restants als danys causats en forçar el pany per entrar a l'establiment.

La vista oral està assenyalada per a avui al matí als jutjats de Manresa.