Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dimecres al matí un home que presumptament havia robat una bossa de mà a una dona a Balsareny. Segons han explicat fonts dels Mossos d’Esquadra, poc abans de tres quarts d’onze del matí, un home va clavar una empenta a una dona que estava a la carretera de Berga a Balsareny, li va agafar la bossa de mà i va fugir en un cotxe.

A conseqüència de la caiguda, la dona es va fer una ferida al cap i fractures als dits. Un testimoni dels fets la va atendre i també va alertar els serveis d’emergències. La dona va ser trasllada a un centre sanitari i el testimoni va poder facilitar una descripció tant de l’acusat com del vehicle amb el qual havia fugit.

Amb aquesta informació els Mossos d’Esquadra van iniciar una recerca i van localitzar un vehicle que coincidia amb la descripció en una benzinera a Puig-reig. Un cop identificat l’home van fer un escorcoll al vehicle on hi van trobar la bossa de mà amb la documentació, els diners i altres pertinences de la dona. L'arrestat és un veí de Navàs.