Una part del sostre d'una casa de dues plantes, a Manresa, s'ha enfonsat aquest dijous a la nit després d'acumular molta aigua a causa de l'episodi de pluges que va afectar ahir bona part del Bages. En conseqüència, una veïna de l'edifici afectat -situat al carrer Saclosa, 27- va alertar que el segon pis de l'habitatge s'havia inundat al voltant de tres quarts de nou del vespre.

Segons fonts de la Policia Local de Manresa, que van intervenir juntament amb dotacions dels Bombers i el SEM, cap persona de l'habitatge va resultar ferida i no es va requerir el seu desallotjament. Els efectius desplaçats van efectuar les tasques pertinents d'inspecció i neteja abans de retirar-se.

S'esperen més precipitacions

El Servei Meteorològic de Catalunya ha actualitzat aquest divendres l'Avís de Situació Meteorològica de Perill per Intensitat de Pluja. Al llarg del dia s'esperen precipitacions d'intensitat feble o moderada i acumularà quantitats minses o poc abundants, si bé a l'Anoia al matí i al Bages, el Berguedà i el Moianès a la tarda, podrà ser forta i abundant.