Dues persones han mort aquest matí en un accident de trànsit a la carretera N-141C, en terme de Moià però entre els nuclis de la capital del Moianès i el de Calders. El Servei Català de Trànsit ha informat que el sinistre viari mortal s’ha produït al punt quilomètric 21. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 11.23. Segons les dades facilitades per Trànsit, es tracta de C. G. P., una noia de 29 anys veïna de Castellterçol; i, F. C. M. un jove de 19 anys, veí de Múrcia.

Per causes que encara s’estan investigant, dos turismes han xocat frontalment. A conseqüència de l’accident, han mort dos dels ocupants d’un dels vehicles i una altra persona ha resultat ferida greu. Del segon vehicle, hi hagut un persona ferida lleu. Tots dos ferits han estat evacuats a l’hospital Parc Taulí de Sabadell.

Arran de la incidència, s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Quant a l’afectació viària, l’N-141C ha hagut de ser tallada durant pràcticament quatre hores. A les 4 de la tarda s'ha comunicat que havia estat reoberta.

Amb aquestes dues víctimes són 47 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.