Cas Obert - Regió7

Cas Obert - Regió7

Cop contra el tràfic de drogues amb 26 detinguts a la Catalunya Central

Han fet escorcolls a Manresa, Berga, Solsona, Sant Joan de Vilatorrada, Puig-reig, l'Espunyola i Horta d'Avinyó

Detenen 26 persones en una macrooperació contra el tràfic de drogues

Detenen 26 persones en una macrooperació contra el tràfic de drogues R.J.

Para ver este vídeo regístrate en Regió7 o inicia sesión si ya estás registrado.

Detenen 26 persones en una macrooperació contra el tràfic de drogues Roger Junyent

Una de les operacions contra el tràfic de drogues més importants que s’ha desenvolupat els últims anys a la Catalunya Central es va saldar ahir amb un total de 26 detinguts i 29 escorcolls en immobles de diferents municipis del Bages, el Berguedà i el Solsonès.

El gruix de l’operatiu policial es va portar a terme a les ciutats de Manresa i de Berga però també es van fer escorcolls en immobles de Sant Joan de Vilatorrada, en aquest cas al carrer de Manresa, a Horta d’Avinyó, a Puig-reig i a l’Espunyola. A Solsona també s’hi va fer, com a mínim, una entrada. En les diferents entrades en els immobles els investigadors van intervenir principalment marihuana, però també van requisar altres tipus de substàncies estupefaents com cocaïna.

L’ampli desplegament policial, que va mobilitzar aproximadament 250 agents dels Mossos d’Esquadra, es va iniciar cap a les set del matí i es va allargar fins passades les 12 del migdia. Tot i que no ha transcendit el detall de quants escorcolls i quants detinguts s’han fet en cadascun dels municipis on es va desenvolupar l’operació, en el cas de Manresa s’hi van portar a terme almenys quatre entrades en domicilis amb un mínim de cinc detencions.

En concret, a la capital del Bages, alguns dels punts on van actuar els Mossos d’Esquadra van ser al passeig de Pere III, a l’alçada de la Ben Plantada, on es van practicar dues detencions, el carrer Puigterrà de Dalt, on se’n va fer una altra i també es van detenir un home i una dona al carrer de les Piques. A Manresa, els agents també van fer una entrada al carrer de Martí i Julià.

Mossos al carrer de les Piques de Manresa Oscar Bayona

En el cas de Berga, hi havia diverses furgonetes dels Mossos d’Esquadra estaciones a l’aparcament de la zona de la Rasa dels Molins i també hi havia presència policial en diversos carrers del barri i al carrer Verge de la Salut. Precisament, al carrer Ciutat, els agents van tallar la reixa metàl·lica d’una barberia per accedir al seu interior.

Tres furgones de Mossos al passeig de la Rasa dels Molins de Berga Guillem Camps

Tot i la finalització del dispositiu policial cap a les 12 del migdia, ahir la investigació per aquest cas continuava oberta i es trobava sota secret d’actuacions. Per la seva banda, els detinguts estaven a l’espera de passar a disposició judicial.

Compartir l'article

stats