Cas Obert - Regió7

Cas Obert - Regió7

Una detinguda després d'una nit de crema de contenidors a Manresa

Una dona ha incendiat més d'una vintena de dipòsits en onze indrets de la ciutat

Contenidors cremant durant la nit de dimecres al carrer Sant Antoni Maria Claret de Manresa

Contenidors cremant durant la nit de dimecres al carrer Sant Antoni Maria Claret de Manresa Redacció

Para ver este vídeo regístrate en Regió7 o inicia sesión si ya estás registrado.

Contenidors cremant durant la nit de dimecres al carrer Sant Antoni Maria Claret de Manresa Andrea Izquierdo

Els Mossos d'Esquadra han detingut una dona de 24 anys per presumptament haver cremat vint contenidors a Manresa durant la nit de dimecres. Un testimoni ha presenciat com aquesta persona incendiava dipòsits de residus, motiu pel qual ha decidit retenir-la i trucar a la policia, segons han confirmat fonts policials.

La presumpta autora ha iniciat el recorregut a l’avinguda Francesc Macià i l'ha acabat al carrer d'Aragó. Molt a prop, al carrer de la sèquia, ha estat detinguda pels Mossos d’Esquadra per un delicte de danys i aquest matí a passat a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.

L'arrestada ha cremat contenidors en quinze punts del municipi, segons fonts de l'Ajuntament. Hi ha mobiliari urbà afectat en tres en tres punts diferents de l’avinguda Francesc Macià (tots tres de rebuig); un al carrer Trieta (rebuig); tres més en tres punts del carrer Gaudí (dos de rebuig i un de paper); quatre contenidors d’una mateixa illa del carrer Sant Antoni Maria Claret (paper, rebuig, vidre i orgànica); cinc en tres punts de la carretera de Santpedor (tres de rebuig i dos de paper); un al carrer Guifré el Pilós (paper), dos més en dos punts del carrer de la Font del Gat (rebuig i paper) i un darrer al carrer d’Aragó (paper).

La majoria de dipòsits han quedat totalment destruïts, ja que son fets de plàstic i les flames els han calcinat per complet. Només alguns destinats a paper, que són metàl·lics, han quedat utilitzables, malgrat estiguin danyats.

El servei de neteja municipal treballa per retirar les restes dels contenidors calcinats David Bricollé

Aquest matí, operaris del servei de neteja municipal treballen en la retirada de les restes dels contenidors calcinats i la reposició dels que s'han pogut preservar.

Compartir l'article

stats