Cas Obert - Regió7

Cas Obert - Regió7

La unitat canina de Bombers troba un home que s'havia perdut a Piera

L'home ha sortit del centre poc abans de les nou de la nit del centre i no ha sigut localitzat fins a dos quarts de dues de la matinada de dilluns

La residència La Torreta de Piera Google Maps

Una unitat del Grup Caní de Recerca ha trobat aquest dilluns a la matinada un home de 85 anys resident del geriàtric La Torreta de Piera que havia sortit del centre i pràcticament sis hores després no n'havia tornat.

Totes les alarmes van saltar sobre les 21 h, quan l'home, aparentment, havia marxat del centre. La Policia Local de Piera ha explicat que tot i que se'l va buscar a l'interior i a l'exterior del recinte, l'home no apareixia, pel que va activar-se el protocol de recerca de persones. Va ser entorn les 1.30 h que el grup caní de recerca de Bombers va trobar-lo al jardí del mateix centre, segons fonts de la Policia Local. Bombers han explicat que en ser trobat, l'home estava il·lès, encara que lleugerament desorientat. 

A banda de les onze dotacions de Bombers i dues de la Policia Local, també van treballar-hi Mossos. El resident va ser traslladat a l'hospital d'Igualada per fer-li una revisió.

Compartir l'article

stats