Segueix-nos a les xarxes socials:

Vehicles dels Mossos d'Esquadra a un dels indrets on s'ha localitzat part del cadàverMartí Coral

Els Mossos investiguen la troballa d'un cos dividit en dues parts a Piera

Fonts policials expliquen que es tracta d'un home que encara no s'ha pogut identificar | La part inferior ha aparegut a la riera Guinovarda i el tronc superior al barri de Ca n'Aguilera

Els Mossos d’Esquadra investiguen la troballa, aquest dilluns, d'un cos sense vida esquarterat en dues parts al terme municipal de Piera. El cos de la víctima es va trobar repartit en dos punts diferents del municipi per part dels veïns d'aquestes zones i de la Policia Local de Piera, segons van explicar fonts policials a Regió7. La víctima és un home, però encara no s'ha pogut identificar de qui es tracta ni es coneixen exactament quines podrien haver estat les causes de la mort a falta d’una anàlisi forense, tot i que s’han evidenciat signes de violència al cos de la víctima.

El cos dels Mossos d'Esquadra va rebre ahir al matí l'avís que s'havia localitzat la part inferior del cos d'una persona «amb signes incompatibles amb la vida» en una zona de la riera Guinovarda. Posteriorment, ja al migdia i quan s’havia iniciat la recerca de la resta del cos de la víctima fins i tot amb unitats canines, uns altres veïns i la Policia Local de Piera van trobar el tronc superior del cos al costat d'un antic camp de futbol del barri de Ca n'Aguilera. Les mateixes fonts van explicar que les dues parts del cos estaven senceres, no estaven molt amagades i que eren visibles a simple vista.

Es tracta del segon cas d’un cos localitzat esquarterat a Catalunya en només dues setmanes. El 29 de novembre es va trobar part del cos d’un home esquarterat dins d’un contenidor a l’Eixample de Barcelona. La troballa va causar molt enrenou i preocupació a la zona i uns dies després, el cap de setmana següent, els Mossos d’Esquadra van detenir dues persones acusades de l’homicidi de la víctima, un alemany d’uns 50 anys d’edat.

Els efectius dels Mossos d’Esquadra van confirmar la troballa del cos i es va activar la comitiva judicial. La DIC s'ha fet càrrec de la investigació, que actualment es troba sota secret de sumari.

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a tu i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.