RESULTATS ELECCIONS
Consulta qui ha guanyat al teu municipi aquest 12-M
RECEPTA | Amanida de tardor
INGREDIENTS
- 500 g mongetes cuites vermelles
- 150 g tonyina a la vinagreta
- 1 escarola petita
- 1 sucrina (cabdell)
- 3 cebes tendres
- 1 llauna d’espàrrecs petita
- 1 alvocat
- 3 tomàquets vermells forts
- Ous de guatlla
Vinagreta:
- 1 pebrot verd petit
- 1 pebrot vermell petit
- 1 llauneta d’anxoves
- 1 escalunya
- 6 cogombres en vinagre
- 50 cc vinagre aromàtic, sal, sucre i pebre
- 250 cc oli
Olivada:
- 100 g olives d’Aragó
- 2 anxoves
- 100 cc oli
- 1 gra d’all
- 1 cull. vinagre
- 1 cull. sal
- 1 cull. pebre vermell dolç
ELABORACIÓ
- Escaldem el tomàquet, el pelem i el tallem a trossos.
- Tallem ben petit el pebrot verd, el vermell, el cogombre, la ceba tendra i l’alvocat.
- Posem les mongetes cuites en una plata, per sobre la tonyina, la sucrina i els espàrrecs.
- Fem la vinagreta amb tots els ingredients tallats molt petits, juntament amb l’oli, el vinagre, la sal, el sucre i el pebre. Ho remenem i ho barregem amb els ingredients anteriors.
- Per sobre hi posem el tomàquet, les cebes tendres i els ous de guatlla.
- Finalment, hi afegim l’olivada que obtindrem triturant tots els ingredients i una mica més de vinagreta.
Temes
Prem per veure més contingut per a tu
Comentaris
Veure comentaris