RECEPTA | Cassoleta de cigrons i calamars amb mandonguilles de pa
INGREDIENTS
- 500 g calamars
- 500 g cigrons cuits
- 100 g pernil país en un tros
- 1 ceba de Figueres
- 1 cull. farina
- Sal, pebre, all i julivert
- 100 cc llet
- 150 g molla pa sec
- 2 rovells d’ou
- 300 cc oli
- 250 cc fumet de peix
PREPARACIÓ
- Per fer les mandonguilles de peix:
- Esmicolem la molla de pa, la posem a remullar en llet. Pastem bé i afegim els ous.
- Deixem reposar una hora. Afegim all, julivert trinxats, sal i pebre.
- Ens enfarinem les mans i fem les mandonguilles. Les passem per farina i les fregim en oli ben calent fins que estiguin daurades.
- Posem oli en una cassola i saltegem la ceba trinxada. Quan estigui cuita, afegim els calamars ben nets. Remenem i afegim el pernil trossejat.
- Incorporem una cullerada de farina, la fregim i aboquem el fumet de peix. Deixem coure una mica i afegim els cigrons. Que faci una mica xup-xup i afegim la picada amb all i julivert.
- Manresa és la ciutat gran que ha donat més suport a la ultra Aliança Catalana
- Ayuso, en contra de la retirada del nom de la manresana Assumpció Balaguer d'Alpedrete
- Es descobreix qui és la dona del cantant de 'La Ruleta de la Sort
- Qui és Sílvia Orriols, la líder d'Aliança Catalana?
- Tres ferits en un xoc per encalç entre tres vehicles a la C-16, a Sallent
- La Catalunya de l'extrema dreta: els municipis on més vots han sumat Aliança Catalana i Vox
- El consell de la Policia Nacional: "No paguis aquesta multa
- Adeu a les mosquiteres per sempre: aquest és el revolucionari invent d'Ikea