Tres ferits en un xoc per encalç entre tres vehicles a la C-16, a Sallent

A la cua que s'ha format per l’accident, hi ha hagut una altra topada entre un turisme i una furgoneta

Una ambulància sortint de l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa

Una ambulància sortint de l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa / SEM

Tres persones han resultat ferides aquest dimarts en un accident amb tres vehicles implicats a la C-16, a Sallent. El sinistre s'ha produït al voltant de 2/4 de 3 del migdia, al punt quilomètric 62, a conseqüència d'un xoc per encalç. Les tres persones implicades en l'accident han resultat ferides de caràcter menys greu i han estat traslladades a l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa, segons fonts del Servei Català de Trànsit.

A la cua que s'ha format arran de l'accident, ha tingut lloc un altre xoc entre un turisme i una furgoneta. Concretament, l'incident ha tingut lloc mitja hora després del primer, al quilòmetre 62,1 de la C-16. A conseqüència del xoc, dues persones han resultat ferides lleus i han estat traslladades a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa.

El Servei Català del Trànsit ha informat que, en un primer moment, la via ha quedat tallada. A 3/4 de 3 s'ha obert un carril en sentit sud (Manresa). Durant l'actuació dels serveis d'emergències, s'ha format un quilòmetre de retencions.

En l'accident hi han actuat dues patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i dues dotacions dels Bombers de la Generalitat.