Regió7 torna a enviar des d'aquesta setmana les notícies més importants del dia a través de WhatsApp. El diari ha creat en aquesta coneguda aplicació de missatgeria un canal perquè els lectors interessats a estar informats sobre tot el que passa a la Catalunya central s'hi puguin subscriure de forma completament gratuïta i segura. En aquesta notícia t'expliquem com funcionen els canals de WhatsApp, què trobaràs al nostre i com apuntar-t'hi. Més de 600 persones ja ho han fet en les primeres 24 hores. Si ja saps com funciona el servei, pots fer clic aquí directament.

Com funcionen els canals de WhatsApp?

Fa unes setmanes, WhatsApp va estrenar un nou apartat que es diu canals. Estan separats dels xats i dels grups i són totalment privats: els teus contactes no poden veure a qui segueixes, el teu nom no apareix enlloc i el teu número de telèfon sempre queda ocult. “Protegim la informació personal tant dels administradors com dels seguidors”, asseguren els creadors d'aquesta xarxa social.

Com apuntar-se al canal de Regió7 i on trobar-lo

Per rebre les notícies del diari a través de WhatsApp, els lectors que així ho desitgin cal que accedeixin amb el mòbil a aquest enllaç. Un cop a dins, prémer el botó “seguir” i activar les notificacions per no perdre's ni una notícia de les que s'envien.

3 passos per rebre les notícies de Regió7 a través de WhatsApp REGIÓ7

Per aquelles persones que fan servir WhatsApp Web, el procés és similar, amb la diferència que hi ha una primera pantalla on cal prémer sobre el botó "Obrir WhatsApp Web".

Accedir al canal de Regió7 des de WhatsApp Web Regió7

On trobar el contingut

Dins l'aplicació de WhatsApp, les notícies i els missatges de Regió7 es poden veure a la zona anomenada "Canals". Mentre a la versió d'escriptori (WhatsApp Web) " Canals" té una icona pròpia, situada entre "Estats" i "Nou Xat", a la versió mòbil comparteix espai amb els "Estats", a la pestanya "Actualitzacions" que hi ha entre "Xats" i "Trucades".

La forma més còmoda de rebre el contingut és apuntar-se a les notificacions a través del símbol de la campana, ja que, per defecte, venen desactivades. Per poder accedir a totes aquestes opcions és important tenir la versió més nova de WhatsApp. Si amb l'última versió continua sense funcionar, serà necessari tornar a descarregar l'aplicació de nou.

Contingut útil, entretingut i sense spam

Al canal de Regió7 us enviarem contingut pràctic, vídeos i fotografies rellevants, propostes d'oci i temes de conversa generals. No t'omplirem el mòbil de notificacions ni tampoc volem reproduir el que fem a altres xarxes socials o a la portada de la nostra web. L'objectiu és que a WhatsApp tot sigui interessant i amè, amb claus per entendre cadascuna de les històries que seleccionem per a tu.

Durant uns anys, Regió7 ja va informar els lectors a través de WhatsApp, però el servei va deixar de funcionar per un canvi de política de d'aquesta xarxa social el 2019. Aleshores es va obrir el canal de Telegram (que pots trobar aquí). Ara, hi tornem a ser amb un canal per apropar als lectors la informació més rellevant de forma còmoda i immediata. T'enviarem alertes en format de missatge de WhatsApp perquè estiguis informat de tot allò que passa al teu entorn. Podràs reaccionar o reenviar els missatges a qui vulguis, però no respondre o generar una conversa. Qualsevol usuari de WhatsApp es pot apuntar de forma gratuïta al canal de Regió7.