Professionals experts en drogodependències seran els guies de l'exposició Controles? per prevenir els joves dels riscos de les dro- gues. Es tracta d'una mostra itinerant de la Diputació de Barcelona, i Manresa serà la primera ciutat on es podrà veure. Serà a l'Espai 7 del Casino a partir del 12 d'abril.

L'exposició està pensada per a tres col·lectius: els adolescents d'entre 12 i 15 anys; els joves a partir dels 16, i pares, mares, professionals i adults. El seu objectiu és proporcionar informació sobre drogues, des del tabac i l'alcohol fins a la cocaïna o les anomenades drogues de disseny, i treballar els factors de protecció per prevenir el seu consum, així com per promoure actituds responsables.

Com que es tracta d'una mostra interactiva que variarà en funció dels col·lectius que la visitin, cal inscriure-s'hi prèviament. Es pot fer a l'àrea de Salut de l'Ajuntament de Manresa, al telèfon 93 875 24 90, de 9 a 2 del migdia o bé al correu electrònic clliro@ajmanresa.cat. La visita i el taller dura dues hores.