Una coral d'avis i un grup de pop-rock integrat per quatre joves amigues. Aquesta és la combinació que sonarà el pròxim 14 de desembre a El Sielu en un concert a on es podran escoltar peces com Boig per tu, de Sau; el Llença't, de Lax'n'Busto, o Els Joves, de Cliff Richards. Ahir van assajar a a l'auditori del Conservatori.

Es tracta del grup Purple Pumpkins i la coral de l'Espai Social de la Fundació CatalunyaCaixa. "Hi ha una bona fusió" entre les dos grups, van remarcar les integrants de Purple Pumpkins. Per part de la coral, Jordi González explicava que afronten el repte amb il·lusió i "intentarem donar el màxim. Serà un bon espectacle".

La iniciativa d'ajuntar les dues formacions, batejada amb el nom Art k'suma, ha sigut de la regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament en motiu de l'Any Europea de l'Envelliment Actiu i amb la voluntat de fomentar les relacions intergeneracionals. "El resultat no és l'objectiu final, sinó tot el procés,", va dir la regidora, Àuria Caus. Activitats com aquestes fomenten la "cohesió social i enriqueixen tothom", va destacar.