L'exalcalde de Manresa Josep Maria Camprubí (PSC) ha defensat les retribucions que rebia de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i ha assegurat que confiava en els serveis jurídics de l'entitat. Camprubí ha fet aquestes valoracions després de declarar com a imputat als Jutjats de Sabadell pel cas de les dietes irregulars. L'exalcalde ha explicat que, quan va entrar a la FMC, li van demanar el número de compte. "En cap moment ningú em va dir que allò no estava bé", ha afegit. "Jo no sóc jurista; em sorprèn la imputació", ha afirmat.

L'exalcalde Camprubí ha estat el cinquè imputat en declarar davant la jutgessa pel cas de les dietes de la FMC en la jornada d'aquest dimecres. Preguntat per si creu que la Federació va actuar correctament, l'exbatlle s'ha limitat a dir "no en tinc ni idea". Camprubí també ha dit les retribucions no significaven dos sous.

Abans de Camprubí, ha declarat com a imputat l'exregidor del PSC a l'Ajuntament de Barcelona Ignasi Cardelús, que no ha volgut atendre els mitjans de comunicació.