El fort vent va arrencar ahir al migdia un arbre robust del pati de l'institut Lluís de Peguera de Manresa, que va destrossar la tanca del recinte i va caure al bell mig de la plaça d'Espanya. No hi va haver ferits, segons la Policia Local. Es tracta de la incidència més remarcable causada pel vent a la capital del Bages. En el conjunt de la comarca, els Bombers van atendre un total de 28 avisos.

En el cas de l'arbre de la plaça Espanya de Manresa, els efectius van tallar el tronc i van retirar totes les branques als dos extrems de al calçada, tot tallant el trànsit de vianants de la vorera. No va ser l'únic arbre arrencat per la força del vent ahir a Manresa. Segons la Policia Local, en van caure quatre més, a la carretera del Pont de Vilomara, al carrer de la Pau (just davant de l'escola La Salle), al camí dels Corrals i a la plaça Cots.

A Manresa, el vent també va tombar nombrosos contenidors i va fer caure pancartes i antenes. Els Bombers també van retirar un voladís a punt de caure al carrer Font del Gat i van intervenir en un celobert del Xup per un perill de despreniment. A més, segons la Policia Local, la força del vent va lesionar un agent al braç quan se li va tancar la porta del cotxe patrulla just quan l'acabava d'obrir.